Sunday, November 21, 2010

Assimil--- Novi francuski bez muke sa integrisanim audiom u pdf formatu



Download here

18 comments:

  1. novi Francuski bez muke je na Megauploadu a Megaupload ne radi.
    Ako moze na nesto drugo da se prebaci pa da onaj uzivamo jel.

    ReplyDelete
  2. Sad cu staviti pdf file sa integrisanim audiom. Na svakoj stranici ima francuska zastava i klik na nju aktivira se audio. :) uzivaj. Pozdrav za Visoko

    ReplyDelete
  3. Hvala fino na napumpanom Francuskom. Lijepo sam se iznenadijo.
    Kada bi moglo vako da se napumpa nam na ostale assimile kao na primjer npr na svedski ili danski ili mozda italijanski bilo bi nam jos vece zadovoljstvo skidat sovog bloga.A inako smo na njemu cesto po. Hvala Visoko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za italijanski ima assimil za skinuti na ovom blogu. :)

      Delete
  4. Cao, medunce anjored i ostali. Da vas pitam, meni je sve ovo novo, kako moze da se skine asimil francuski? gde to moze da se nadje (jel moze neko da postavi link). Hvala unapred!

    ReplyDelete
  5. Evo ja ovaki kaki sam da se napravim pametan.Kao prvo za raspakovavanje skinutog treba program koji se zove WINRAR moras naci verziju koja se skida sa stranica kao sto su skidajmo com na hrvatskom ili slicne.Onda tek mozes skidati pritiskom na DOWNLOAD HERE.Zatim SAVE AS ali pritome moras znati gdje ti komp downloaduje u koju mapu.Ja naprimjer downloadujem sve u muziku posto je za mene sve muzika. Kada downloadujes moras downloadowano raspakovati sa WINRAROM zato je vazno da njega skines sa neta. RASPAKIRAJ OVDJE je kljucna rijec. Eto tako za pocetak i onda mozes ti i sam odnosno sama mnogo toga ali treba pokusati pa Bujrum probat.Bujrum ti snama u stanicu.citat iz kuduza.

    ReplyDelete
  6. Ovo sa integrisanim audiom je stvarno first class posao
    Evo sva sam usta iskrivio pricajuci bas lijepo !

    ReplyDelete
  7. Ljudi jel ima mozda za engleski ovako nesto? Hvala unapred :)

    ReplyDelete
  8. Da li mozes da postavis knjigu Echo methode de francais (A1, A2 i ostale)? Bio bih neizmerno zahvalan.;)Znam da se koriste u nekim privatnim skolama jezika.;)

    ReplyDelete
  9. Idite na Rutracker.org i tamo trazite Echo i svasta jos.

    ReplyDelete
  10. Molim Vas, kako da snimim Francuski bez muke jer imam muke da gasnimim!
    Hvala!!!
    Ajkuna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evo uputstvo kako da skinete: Kliknite gore gdje pise Download here, zatim ce se nova stranica otvoriti i u gornjem desnom uglu pisat ce Skip ad, to kliknite i doci ce stranica sa koje cete moci skinuti knjigu. Zatim cete kliknuti gdje pise Regular download, tu cete sacekati par sekundi, zatim cete ukucati prikazana slova ili brojeve i kliknuti na continue.

      Delete
  11. Hvala Vam veliko na svim Assimil izdanjima! Srdacan pozdrav

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...